Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. kovo 5 d., antradienis

Kaip problemas sprendžia skirtingi Zodiako ženklai

Kaip <span style="color: #c00000;">problemas <span style="color: #111111;">sprendžia</span></span> <span style="color: #c00000;"><span style="color: #111111;">skirtingi</span> Zodiako ženklai</span>


Susidūrei su problema. Ką darai? Pasiraitoji rankoves ir pradedi veikti, kad ją išspręstum, o gal lauki, kol viskas išsispręs savaime? Pažvelk, ką apie problemų sprendimo būdus sako tavo Zodiako ženklas.


Avinas: išspręs bet kokią problemą iš karto, pats, išdidžiai ir tyliai.
Jautis: problemą išspręs, o tada visiems papasakos ir, kad būtų tikras, jog tikrai visi informuoti – dar užtvirtins Facebooke ar pan.
Dvyniai: problema pasidalins su kitais. Pasistengs viską atiduoti Avinui, jei Avinas su viskuo nesutiks, dalį atiduos kokiam Šauliui...
Vėžys: jis iš anksto pradės virkauti, o kas nors, norėdamas jį užtildyti, visas problemas prisiims sau… Jeigu tokio savanorio neatsiras, Vėžys kuo puikiausiai viską išspręs pats. Kam tada reikėjo verkti – apskritai neaišku.
Liūtas: sukvies visus. Pats susitvarkys su problema, nusilenks publikai, susirinks gėles, duos autografą ir pasišalins.
Mergelė: susidūrusi su problema ji nusimins, ypač jei šios problemos nebuvo suplanavusi. Tačiau susikaups, apmąstys, ras sprendimą, išspręs ir padarys išvadas.
Svarstyklės: problemą pasvers, ir ne vieną kartą. Padarę išvadą, kad ant savų pečių užsikrauti tokį svorį šiek tiek per daug, dalį numes kam nors kitam. Tik neverta bandyti dalies savo problemų permesti Mergelei, nes pas ją visos problemos – griežtai tik pagal sąrašą.
Skorpionas: pažiūrės, linksmai mestelės „Radot mat problemą“ ir pamirš.
Šaulys: nusimins, po to pralinksmės ir dar ilgai juoksis iš savęs ir pačios problemos, prisimins kokios problemos dar gyvenime jį buvo užgriuvę, apie tai papasakos visiems aplinkiniams ir pamirš. Jei problema savaime neišsispręs, ją greičiausiai teks spręsti kokiam nors Liūtui.
Ožiaragis: pasistengs iš karto problemą nusimesti nuo savęs, pareikšdamas, kad jis jos nenori. Kažkokiu būdu 90% atvejų jam tai pavyksta, o jei ne, tai jis kuo puikiausiai problemą išsprendžia pats.
Vandenis: imsis ją su malonumu tyrinėti iš visų pusių. Jei su panašia problema jis jau buvo susidūręs – nuliūs ir kreipsis į kokius nors Dvynius. Ir nors problema dėl to niekur nedings (Dvyniai atmes ją iš karto), galima bus bent jau pasidžiaugti, kad vyko kažkas naujo.
Žuvys: skirtingai nuo Vėžio, Žuvys verkia tyliai, todėl jų problemos amžinos, joms niekas nepadeda, o ir jos pagalbos jau iš niekur nebelaukia.

2 komentarai:

  1. "susidūrusi su problema ji nusimins, ypač jei šios problemos nebuvo suplanavusi" - mergelės net ir problemas planuoja :DD

    AtsakytiPanaikinti
  2. man reiktų susiplanuoti tokios merginos technine pagalba kelyje, kuri yra nuotraukoje :D

    AtsakytiPanaikinti